Wil jij ook een strakkere buik door Hoela Hoep fitness?

hoelahoep_1

Wil jij ook een strakkere buik & een leuke workout?
Kom dan elke zondag om 11.00 uur naar de Hoela Hoep Fitness les.
Meldt je snel aan voor een proefles via info@wantesport.nl

 

Voordelen van hoelahoepen

Strakkere buik

Het trainen van de buikspieren zorgt voor een aanmerkelijk strakkere buik. Daarnaast zorgen de vloeiende heupwiegende bewegingen zorgen voor meer soepelheid in je rug en heupen.

Afvallen

Hoelahoepen is een prima manier om af te vallen. Het schijnt dat je met hoelahoepen tot maar liefst 100 kcal per 10 minuten kunt verbranden. Dat is vergelijkbaar met hardlopen.

 

hoelahoep_2

Goed voor je humeur

Hoelahoepen is niet alleen goed voor je lijf, maar bovenal voor je humeur. Het is gewoon ontzettend leuk om te doen. Letterlijk omgeven door een veilig ringetje zorgt het hoelahoepen voor een verbeterde connectie tussen lichaam en geest. Je bent even puur en alleen met jezelf bezig. De heupwiegende beweging zorgt er voor dat je je op een prettige manier meer bewust wordt van je lichaam. Het werkt daardoor stressverlagend.

Verbeteren van je rompstabiliteit

Hoelahoepen is goed voor je rompstabiliteit doordat je het romp spieren verstevigt. De rompspieren zijn de dieperliggende spieren die je romp bij elkaar houden. Deze spieren zorgen voor het in balans blijven van je romp. Een stabiele romp is belangrijk bij het overbrengen van krachten van het ene lichaamsdeel op het andere lichaamsdeel en zorgt hierdoor ook voor krachtiger bewegingen in de ledematen. Wanneer de romp spieren onvoldoende ontwikkeld zijn nemen andere spiergroepen de stabiliserende functie over, waardoor er meer druk op de wervelkolom ontstaat met rugklachten en/of blessures tot gevolg.

Van deze super vrolijke Hoela Hoep Fitness les krijg je niet alleen een heel goed humeur, maar het is ook een complete work-out voor je hele lichaam! Tijdens deze les krijg je de basisvaardigheden hoela hoep geleerd op muziek waarbij het je niet lukt om stil te blijven staan. Behalve je buikspieren train je ook je armspieren, beenspieren, bilspieren en je lachspieren! Ervaring met hoela hoep is niet nodig om mee te kunnen doen met deze les.