Wat heb je nodig?

Polesport

Kleding
Om voldoende grip in de paal te hebben is het van belang om geschikte kleding aan te hebben.

Bij verschillende klemtechnieken zoals zitten en hangen in de paal, is huidcontact noodzakelijk. Hierom adviseren wij dan ook om een korte broek en een mouwloos shirt aan te doen. Je hebt dan veel meer grip.
Blote voeten is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen.

Andere materialen
Tijdens de warming-up is een badhanddoek verplicht! Deze kan je tijdens de Polesport les ook gebruiken om je handen mee af te drogen. Om meer grip te hebben kun je magnesium gebruiken. Deze is in een vaste en vloeibare vorm te verkrijgen in sportzaken en verschillende webshops.

 

Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag zelf en de dag ervoor geen bodylotion of handcrème. Hierdoor benadeel je niet alleen jezelf, maar ook anderen.

 

 

 

 

 

 


Aerial Silks

Kleding
Wij adviseren om tijdens de Aerial Silks lessen lange mouwen en een lange strakke broek te dragen. Dit omdat het doek vaak flinke wrijving met de huid geeft, waardoor je pijnlijke schuurplekken kunt krijgen. Aerial Silks kun je op blote voeten, sokken  of turnschoentjes uitoefenen. Buitenschoenen zijn standaard verboden in de gymzaal.

Stretching

Kleding
Tijdens een stretchworkshop adviseren wij kleding die fijn zit. Denk hierbij aan een lange broek of korte broek met beenwarmers.

Andere materialen
Tijdens de stretchworkshop is een badhanddoek verplicht! Ook kun je eventueel je eigen stretchelastiek meenemen indien je deze zelf in je bezit hebt.

Kidslessen

Kleding
Wij adviseren om tijdens de kidsles zowel een korte broek met mouwloos shirt mee te nemen als zowel een shirt met lange mouwen en een lange strakke broek. Dit, omdat we Polesport en Aerial Silks kunnen combineren in een les, waar we de kinderen in beide onderdelen veilig willen laten deelnemen. 
Beide sporten kunnen op blote voeten worden uitgevoerd.

Andere materialen
Tijdens de warming-up is een badhanddoek verplicht! Deze kan je tijdens de Kidsles ook gebruiken om je handen mee af te drogen. Om meer grip te hebben kun je magnesium gebruiken. Deze is in een vaste en vloeibare vorm te verkrijgen in sportzaken en verschillende webshops.

Hoela Hoep Fitness

Kleding
Tijdens de Hoela Hoep Fitness adviseren wij kleding die fijn zit. Deze lessen zijn erg intensief, een korte broek is daarom aan te raden.

 

Sieraden zijn verboden. Dit voor je eigen veiligheid en om de materialen te beschermen.

 

 

 

 

 

 

Via Dansfitnessshop.nl krijgen alle leden van Wante Sport 10% korting. Vraag naar de code.

dansfitnessshop_banner